Whey protein Fermentace (fermentační technologie)

2 položek celkem
NutriWorks Iso Worx 1 kg
749 Kč

ISO WORX – severská kvalita, 85% bílkovin + delikátní chuť, to vše bez použití umělých sladidel. Nová technologie...

16001
MyoTec Royal Protein 2 kg + iBCAA 300 g ZDARMA
1 249 Kč

MyoTec Royal Protein 2 kgInstantní proteinová formule s přírodním sladidlem steviolglykosid obsahující špičkové zdroje...

01160

V této kategorii naleznete Whey protein Fermentace (fermentační technologie).

WHEY PROTEIN je syrovátkový protein, který může být zpracován různou technologií. Vybírat si tam můžete z kategorií CFM (Cross-flow microfiltration), WPI protein - Syrovátkový proteinový izolát (WHEY PROTEIN ISOLATE), WPC (Syrovátkový proteinový koncentrát), WPH protein - Syrovátkový proteinový hydrolyzát.

Fermentace (fermentační technologie) je 100 % přírodní proces, při kterém jsou jednotlivé aminokyseliny vytvářeny prostřednictvím řízených enzymatických pochodů, ze zdrojů, jako je například maniok nebo třtinový cukr. Z této primární suroviny pak navazující enzymatickou reakcí vznikají jednotlivé aminokyseliny v čisté L-formě.

Hlavní výhodou fermentace, při níž je používán princip výše popsané biosyntézy, je 100 % čistá a pro tělo nejlépe využitelná L-forma (L = levotočivá forma) jednotlivých aminokyselin bez zatěžujících příměsí a reziduí nežádoucích D-forem (D = pravotočivá forma).

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.