Syrovátkový izolát fermentovaný (fermentační technologie)

2 položek celkem
Iso Worx 30g čokoláda (Varianta Iso Worx 30g čokoláda)
29 Kč

ISO WORX představuje novou generaci syrovátkových izolátů s maximální biodostupností a s nulovým obsahem umělých sladidel...

16069
Iso Worx 2kg natural (Varianta Iso Worx 2kg natural)
1 399 Kč

Nová technologie přináší špičkovou kombinaci cros-flow syrovátkového izolátu (WPI) s nulovým obsahem...

16062

V této kategorii naleznete Syrovátkový izolát fermentovaný (fermentační technologie).

Syrovátkový proteinový izolát WPI (Whey Protein Isolate) je vyráběný nejšetrnější metodou CFM, která nejlépe uchovává obsažené živiny.

WPI protein - Syrovátkový proteinový izolát (WHEY PROTEIN ISOLATE) je instantní syrovátkový proteinový izolát zpracovaný metodou cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace.

Fermentace (fermentační technologie) je 100 % přírodní proces, při kterém jsou jednotlivé aminokyseliny vytvářeny prostřednictvím řízených enzymatických pochodů, ze zdrojů, jako je například maniok nebo třtinový cukr. Z této primární suroviny pak navazující enzymatickou reakcí vznikají jednotlivé aminokyseliny v čisté L-formě.

Hlavní výhodou fermentace, při níž je používán princip výše popsané biosyntézy, je 100 % čistá a pro tělo nejlépe využitelná L-forma (L = levotočivá forma) jednotlivých aminokyselin bez zatěžujících příměsí a reziduí nežádoucích D-forem (D = pravotočivá forma).

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.