Třtinový cukr

Třtinový cukr se získává krystalizací z cukrové třtiny. Na rozdíl od klasického bílého řepného cukru neprochází procesem chemické rafinace a bělení a neobsahuje tak zbytkové chemikálie (siřičitany, methylacetát).

Naopak v třtinovém cukru zůstávají zachovány minerály, stopové prvky, vitamíny, enzymy a vláknina. Barva třtinového cukru se může pohybovat na škále od zlatavé až po tmavě hnědou (odstín je úměrný obsahu melasy), přičemž nejtmavší cukry obsahují nejvíce vápníku, hořčíku, železa a vitamínů skupiny B.

Zdroj: eFIA - etická fitness aliance

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení