Pšeničná bílkovina

Pšeničná bílkovina obsahuje vysoké množství aminokyseliny L-glutaminu (více než syrovátková bílkovina nebo kasein) vázané v tzv. glutaminových peptidech.

Glutaminové peptidy jsou stabilnější a lépe vstřebatelné než samotný L-glutamin. Pšeničná bílkovina neobsahuje laktózu a může tak být alternativou pro osoby, které nemohou konzumovat mléčnou bílkovinu, naopak není vhodná pro celiaky a jedince, kteří špatně snášejí lepek.

Zdroj: eFIA - etická fitness aliance

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení