Mléčný protein fermentovaný (fermentační technologie)

V této kategorii naleznete Mléčný protein fermentovaný (fermentační technologie).

Nativní mléčný protein znamená, že mléko určeno k jeho výrobě nebylo denaturováno a nejedná se tak od odpad sýrařského průmyslu jako drtivá většina konkurenčních proteinových doplňků.

Fermentace (fermentační technologie) je 100 % přírodní proces, při kterém jsou jednotlivé aminokyseliny vytvářeny prostřednictvím řízených enzymatických pochodů, ze zdrojů, jako je například maniok nebo třtinový cukr. Z této primární suroviny pak navazující enzymatickou reakcí vznikají jednotlivé aminokyseliny v čisté L-formě.

Hlavní výhodou fermentace, při níž je používán princip výše popsané biosyntézy, je 100 % čistá a pro tělo nejlépe využitelná L-forma (L = levotočivá forma) jednotlivých aminokyselin bez zatěžujících příměsí a reziduí nežádoucích D-forem (D = pravotočivá forma).

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.