Hrachový protein fermentovaný (fermentační technologie)

V této kategorii naleznete Hrachový protein fermentovaný (fermentační technologie).

Hrachový protein je výbornou alternativou pro všechny, kteří hledají bohatý zdroj bílkovin rostlinného původu.

Hrachový protein je velmi dobře stravitelný. Jedná se o ideální doplněk stravy pro vegany, vegetariány, sportovce a všechny osoby s různými alergiemi například na laktózu, sóju nebo vejce.

Fermentace je 100 % přírodní proces, při kterém jsou jednotlivé aminokyseliny vytvářeny prostřednictvím řízených enzymatických pochodů, ze zdrojů, jako je například maniok nebo třtinový cukr. Z této primární suroviny pak navazující enzymatickou reakcí vznikají jednotlivé aminokyseliny v čisté L-formě.

Hlavní výhodou fermentace, při níž je používán princip výše popsané biosyntézy, je 100 % čistá a pro tělo nejlépe využitelná L-forma (L = levotočivá forma) jednotlivých aminokyselin bez zatěžujících příměsí a reziduí nežádoucích D-forem (D = pravotočivá forma).

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.